Jdi na obsah Jdi na menu
 


Testování na zvířatech

19. 1. 2011

Podle mého názoru je tato technika velice krutá a téměř nikdo si neuvědomuje, jaké utrpení a bolest zvířatům způsobuje. Samozřejmě asi s tím zatím nemůžu nic udělat, protože si lidé budou neustále kupovat kosmetiku. Určitě sem budu postupně přidávat nějaké petice, které by se posílaly přímo na parlament, i když upřímně řečeno naše šance je téměř mizivá.Jak už jsem říkala v tomto článku se budu zabírat na KOSMETICKÉ VÝROBKY TESTOVANÉ NA ZVÍŘATECH.

Určitě si nikdo z nás neumí představit takovou bolest jakou zvířata musí vytrpět a většinu lidí vůbec nezajímá,že mají v ruce řasenku z králičích kostí. Samozřejmě,že všechny zákroky jsou provázeny za úplného vědomí zvířat,takže žádné umrtvování a ani zmírňování bolesti. Myslím, že tak zbytečné věci jako jsou líčidla, nejsou potřeba. Pravděpodobně je to u každého úplně jinak, takže myslím, že někdo nemusí úplně souhlasit. Určitě chápu, ale proto raději zvolte kosmetiku, která je čistě přírodní, možná si připlatíte, ale výsledek jistě stojí za to. Pak sem přidám pár nějakých značek abyste měli trošku přehled.1.jpgimage.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bfd9a8b5ef_5058608_o2.jpg106.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lidi jsou ( z odpuštěním ) HAJZLOVÉ

(Nikola Herzánová, 19. 5. 2013 16:23)

Když budou myšičce stříhat nohu: Taky jim ju USTŘIHNEM
A prostě všechno co lidé udělají zvířatům udělat i jim, žádný pokuty, odebrání zvířat. Já bych je nejradši zabila. Ale bohužel my s tím nic neuděláme!!!!!

hmmm

(Weuš, 30. 7. 2011 13:10)

Hele něco vám řeknu. Je to hnusné, sprosté, ale kdyby nebylo testování na zvířatech, nebylo by plno důležitých léků které už zachránili život spoustě lidí. Nebylo by injekcí proti vážným nemocem, nebylo by toho tolik co může pomoci. Kdyby toho nebylo, už dávno bysme vymřeli.
Tak nekomentujte kraviny, když nevíte :)

Re: hmmm

(Autor, 18. 9. 2011 21:37)

S tímto názorem souhlasím, samozřejmě ,že testování zvířat kvůli lekům je úplně jiná záležitost, než testování kosmetických výrobků. V tomto článkz mluvím především o kosmetických výrobkách.

SOUHLASÍM

(Zuzka , 2. 2. 2011 19:30)

Naprosto s tímto názorem souhlasím. Je až neuvěřitelné jakou nesnesitelnou bolestí musí zvířata trpět. Nejen, že zvířata trpí fyzickou bolestí, ale i psychickou a to je mnohdy horší. Farmářům je často jedno, že jsou zvířata na sobě namačkána hlava na hlavě. Šlapou po sobě a nebývá vyjímkou, že se udusí nebo dokonce ušlapou. Opravdu strašné co zvířata musí vytrpět a to mnohdy kvůli pouhé kosmetice, přála bych lidem, kterým je tato zkutečnost jedno, aby títo peklem jednou prošli!